Publisert 01.03.2018

I skrivet finn du info om:

• Landbrukstreff
  • Søknad om produksjonstilskot 2018, del 1
  • Bondens nettverk
  • Søknadsfrist SMIL-midlar
  • Søknadsfrist tilskot til drenering av jordbruksjord
  • Torvuttak
  • IBU midlar
  • Kommunalt tilskott til landbruksformål
  • Gode ordningar for levering av rundballplast
  • Områdetakst med miljøregistrering i Lesja og Dovre
  • Kommuneplanarbeid - Temaplan planbruk
  • NATO-øving «Trident Juncture» -  Hausten 2018
  • Aktuelle fristar/datoar
  • Staben ved landbrukskontoret
Publisert 27.02.2018

(For helsestasjon se eget oppslag)

I uke 11 får Dovre legesenter nytt journalsystem. Det blir derfor stenging og redusert drift denne uka:

Mandag 12.mars:  Normal drift
Tirsdag  13.mars:  Kontoret er stengt, tlf åpen kun for ø.hjelp
Onsdag 14.mars:  Kontoret er stengt, tlf åpen kun for ø.hjelp
Torsdag 15.mars:  Kontoret har redusert drift
Fredag  16.mars:  Kontoret har redusert drift

Det er viktig at resepter, bestilling av helsebuss etc blir gjort før uke 11.

NB!! Besoklegen.no opphører 1.mars. Info om nytt system for elektronisk bestilling av time/resepter kommer.

Ved spørsmål ta kontakt med legekontoret tlf. 61242200

Publisert 16.02.2018

Kongevegen over Dovrefjell ble bygd for 300 år siden og var hovedvegen mellom Trøndelag og Gudbrandsdalen. Snart skal den skinne i ny drakt og prakt.

Publisert 13.02.2018

Har du en idé for hvordan du ønsker å utvikle gården din? Ønsker du å leve av gårdens ressurser?

Ønsker du å skape flere arbeidsplasser på gården din?

Da bør du ta turen innom Gardsgründer Inspirasjonsdag 8. mars på Kaupanger.
Her får du høre mange inspirerende foredrag fra bønder som har gjort nettopp dette. I tillegg gir vi deg kunnskap som kan ta nettopp ideen din et steg videre!

PÅMELDING: https://skappa.no/pamelding-gardsgrunder/

Arrangementet koster 390 kr og inkluderer en deilig lunsj basert på lokale råvarer.

Se også arrangementets FB side: https://www.facebook.com/events/211299536099619/

Publisert 12.02.2018

Omsorgsleilighet nr. 9 på Furukroken på 45 m2.  Har 1 soverom i tillegg til stue m/kjøkkenkrok, bad og en bod. Husleien er kr 3.825,- inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.

Det er ledig 2 omsorgsleiligheter Granly, ved Fredheim.  Har 1 soverom i tillegg til stue m/kjøkkenkrok, bad og en bod.  Husleien er kr 5.490,- inkl. strøm og kommunale avgifter.

Vi har for utleie 3 kommunalt disponerte leiligheter tilhørende Locus Eiendom AS.   Leilighetene kan tildeles ungdom og vanskeligstilte på boligmarkedet. Leilighetene er på 45 kvm. Leieprisen er kr 6.500,- pr. mnd ekskl. strøm.  Leieprisen inkluderer grunnpakke internett og TV fra Eidsiva/Get, samt kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin.

Søknad sendes Dovre kommune, Fredheim omsorgssenter, Hjerleidsveg 18, 2662 Dovre, innen 26. februar.

Publisert 07.02.2018

Onsdag 14. februar kl. 1200 reåpner nordgudbrandsdalens flotteste bruktbutikk.

Publisert 31.01.2018

Vi ønsker velkommen til ett NAV kontor med lokasjon på dagens NAV Dovre kontor, Dombås Amfi i 3 etasje.

Vi blir et NAV kontor med 11 ansatte, som skal ivareta kommunale og statlige tjenester for en befolkning på rundt 4700 innbyggere.

Publisert 25.01.2018

Veien fra ide til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. Lær hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

Publisert 25.01.2018

Dovre kommune, og de andre norddalskommunene, har tatt i bruk eDialog. Da kan du trygt sende oss brev og dokument elektronisk, selv om de er unntatt offentlighet.