Ledige stillinger

Klikk for stort bilde

Dovre ligger langs E6 mellom Oslo og Trondheim, og med togstasjon for Dovrebanen/Raumabanen  på Dombås . Det er 340 km til Oslo, 160 km til Lillehammer, 160 km til Molde og 200 km til Trondheim. Dovre ligger mellom  5 nasjonalparker, og kan tilby et variert friluftsliv . Kommunen tilbyr  gode tjenester  innenfor alle virksomhetsområder, og har et kompetent og utviklingsorientert fagmiljø.

Når du skal  søke jobb i Dovre kommune, må du bruke elektronisk skjema.

Vi gjør oppmerksom på at navn på søker kan bli offentliggjort selv om det blir bedt om reservasjon mot det, jf offentleglova §25. Søkerene vil i såfall bli varslet om dette på forhånd.

LÆREPLASS

I Dovre kommune kan vi fra høsten 2019 ta inn lærling

innen fagområdet:

  • BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER (1 plass)

 

 

 

LÆREPLASS

I Dovre kommune kan vi fra høsten 2019 ta inn lærling

innen fagområdet:

  • IKT- SERVICEFAG / DATAELEKTRONIKK (1 plass)

Idyllisk plassert, mellom noen av Norges mest spektakulære nasjonalparker, finner du Dovre kommune.

Vi er en fjellbygd med utallige muligheter for friluftslivsinteresserte, og er i umiddelbar nærhet til eksotiske naturopplevelser få andre bygder kan skilte med.  Dombås er handelssentrum og sentralt knutepunkt.

Fra Dombås togstasjon kan du reise klimavennlig med Dovrebanen til både Oslo og Trondheim og med Raumabanen til Åndalsnes.

Ønsker du et godt liv i disse omgivelsene, vil vi hjelpe deg med å realisere drømmene dine.

 

 

100% FAST SKATTEOPPKREVER VED ØKONOMIAVDELINGEN

 

Ved vår økonomiavdeling er det ledig en 100% fast stilling for skatteoppkrever med hovedarbeidsområde og fagansvar for kommunens skatteregnskap og –innfordring og arbeidsgiverkontroll.  Tiltredelse i stilling etter avtale.