Dovre folkebibliotek

 

 I den opne lesesirkelen les vi ei ny novelle og eit nytt dikt kvar gong. Du behøver ikkje ha lese noko på førehand eller førebudd deg på andre måtar, det er nemleg alltid ei overrasking kva tekstar som blir lese. Vi samlar oss om ei tekst, les den sakte og stoppar for samtale undervegs. Alle tankar og reaksjonar på teksta er velkomne. Vi driv på ca. 1 ½ time, og det blir servert kaffe. Lesesirkelen er ope for alle, men det er berre plass til 10 kvar gong. Meld deg på til folkebiblioteket@dovre.kommune.no eller ring 61 24 26 90.

22. januar og 26. mars kl. 17-19 

Blue Elite eSport og biblioteka i Nord-Gudbrandsdalen presenterer N-Games, ei Rocket League-turnering med 24 arrangement og ei storstilt finale i Otta Kulturhus Juni 2021. Under finalehelga blir det sluttspel i Rocket Leauge og mindre turneringar i andre spel.

Kjem du på fyrste eller andre plass under eit av Rocket Leauge-arrangementa, er du direkte vidare til finalehelga. Men du kan fortsatt delta på så mange arrangement du ynsker, og samle premiar!

Nytt av året er at fyrste, andre og tredje plass vinn ein spesialmynt frå Blue Elite eSports og N-Games. Den som har samla flest mynter etter alle arrangementa vil mota ein egen premie under finalehelga.

Vi har styrka reinhald under arrangementa, og vi ber alle ha forståing for at det kan ta litt tid mellom kampar da vi må desinfisere utstyret spelarane bruker for kvar gong.

N-Games er eit gratis arrangement for barn og unge i heile Nord-Gudrbrandsdal. Vi avheld fire arrangement i kvar av Norddalskommunene så sjekk ut vår facebookside for å halde deg oppdatert på når vi er nær deg.

Biblioteket har ordinære opningstider etter jul, og er glade for å vere i vanleg gjenge. Men hugs at om du kvir deg for å gå inn på offentleg stad, kan du bestille bokpakker hjå oss. Vi finn det du ynskjer, eller du kan be oss om å velge noko til deg. Så pakker vi bøkene, og set dei klare til deg i yttergangen på biblioteket.

Om du lastar ned appen Bookbites, kan du låne e-bøker og e-lydbøker på mobiltelefonen eller nettbrettet. Da treng du lånenummer og pinkode. Har du ikkje det, send e-post til folkebiblioteket@dovre.kommune.no. 

 

Kontakt

Signe Thoresen Rolstad
Biblioteksjef
Mobil 414 38 071

Åpningstider

Måndag 12-19
Tysdag 10-15
Onsdag Stengt
Torsdag 10-15
Fredag 10-15
Laurdag 11-14

Opplandsarkivet er ope onsdagar 14-18

 

 

Adresse

Besøksadresse: Dovre Folkebibliotek, Sentralplassen 3C,2660 Dombås

Telefon: 61 24 26 90

E-post: folkebiblioteket@dovre.kommune.no


Klikk for stort bildeFølg gjerne Dovre folkebibliotek på Facebook