Dovre folkebibliotek

 

Teater Grimsborken presenterer "Eventyret om pannekaka".

Møt kone krone, gamlefar, sju skrikerunger, mann brann, høne pøne, hane pane, ande vande, gåse våse, gasse vasse og gylte grisesylte der de alle prøver å ta kål på pannekaka!
Forestillingen er en gjendiktning av et eventyr av Asbjørnsen og Moe. I denne versjonen foregår alt på rampete rim, og fremføres som fysisk fortellerteater.

Av og med: Peder Opstad
Passer for: Barn fra 3 år og oppover.
For å ivareta smittevern må alle melde seg på i forkant. Dette gjøres ved å sende navn og kontaktinformasjon på e-post til folkebiblioteket@dovre.kommune.no innen torsdag 8.10.

Mandag 12. oktober kl. 17.30.

 

 

Anita Killi og Anne Marie Aa kjem til Dovre bibliotek for å vise og fortelje korleis dei jobba med Killi´s siste animasjonsfilm "Mor visste ingenting». Filmen er ca 12 minutt og tok om lag 2 år å lage.

Trollfilm er eit lite, men stort filmstudio midt i Dovre, som helst jobbar med filmar med vanskeleg tematikk. Denne gongen om depresjon blant unge.

Dei har óg med ei lita mini-utstilling med bl.a. ørsmå rekvisittar som dei laga til filmen; håndlaga modellar i papir og naturmateriale.

16. november kl. 19.

  

 

 

Sommeren 2019 deltok Tatjana Breda-Gulbrandsen og Geir Arne Hageland på en helt spesiell rotur fra Grimstad til Oslo.
Tatjana og Geir Arne inviterer deg med på en visuell opplevelse, med historier og refleksjoner fra den viktige roturen med Stine Sofies Stiftelse. Bli med på tokt for en god barndom.

Vi inviterer til høgtslesingsstund ved novembermørkrets frambrudd. Høyr utdrag frå "Arr" av islendingen Audur Ava Olafsdottir.

 

Et kurs for deg som ønsker å skrive slektshistorie eller om ditt eget liv.

  

I samarbeid med Blue Elite eSports. Turnering i Rocket League. Gratis og ope for alle. Kl. 17-19. 4. september og 6. november. 

 

Blue Elite eSports i samarbeid med Dovre Folkebibliotek arrangerer spillkvelder for barn og ungdom høsten 2020. Spillkveldene er åpne for alle og er i tillegg helt gratis. Arrangementene er frittstående og vil ha variert innhold.

 Er det noe du vil snakke med din ordfører om? Kom innom biblioteket for en prat - ingen spørsmål er for store eller for små.

Mandag 7. september, 5. oktober, 2. november og 7. desember kl. 17.

Om du lastar ned appen Bookbites, kan du låne e-bøker og e-lydbøker på mobiltelefonen eller nettbrettet.

Du treng lånenummer og pinkode. Har du ikkje det, send e-post til folkebiblioteket@dovre.kommune.no. 

Kontakt

Signe Thoresen Rolstad
Biblioteksjef
Mobil 414 38 071

Åpningstider

Måndag 12-19
Tysdag 10-15
Onsdag Stengt
Torsdag 10-15
Fredag 10-15
Laurdag 11-14

Opplandsarkivet er ope onsdagar 14-18

 

 

Adresse

Besøksadresse: Dovre Folkebibliotek, Sentralplassen 3C,2660 Dombås

Telefon: 61 24 26 90

E-post: folkebiblioteket@dovre.kommune.no


Klikk for stort bildeFølg gjerne Dovre folkebibliotek på Facebook