Kultur

Dovre kommune skal gjennom sin kulturpolitikk øke innbyggernes trivsel og livskvalitet basert på varierte kulturtilbud  og muligheter til opplevelse og egenaktivitet basert på egne forutsetninger.

Anethe Kleven Kulturkontoret i samarbeid med andre aktører som frivillige og andre virksomheter skal bidra til at Dovre kommune er en kommune du vil trives i.

Vi har ulike tilskudd der aktører kan søke om midler til kulturaktiviteter. Oversikt over tilskudd finner du i egen fane under Kultur, idrett og fritid.

Gjennom året har vi ulike arrangement for barn og unge, der vi samarbeider tett med andre kommuner i Nord- Gudbrandsdalen og med vår nabo kommune Lesja.

UKM- Ung Kultur Møtes arrangeres i februar i Otta Kulturhus. Se mer info om UKM i egen fane under Kultur.

Natt på Museet- arrangeres i september på Lesja Bygdemuseum. Natt på Museet er et samarbeid mellom kultursektoren i Lesja og Dovre og Gudbrandsdalsmusea. Se mer info om Natt på museet i egen fane under kultur.

Ungdomsmusikalen i Nord- Gudbrandsdal er et musikal prosjekt for ungdom i alder 15- 25 år, et samarbeid mellom de 6 kommunene i Nord- Gudbrandsdal.

Kulturkontoret har også ansvaret for Kulturprisen og Idrett- og kulturstipend. Du finner mer info om disse ordningene i egen fane under kultur.

Artikkelliste

Viser 1-10 av 14 artikler, side 1 av 2