Publisert 19.09.2019

I år er det 40 år sidan Dombås Husmorlag starta vevkurs i kjellaren i den nye barnehagen som Husmorlaget bygde og dreiv på Dombås. I alle desse åra har flittige vevarar kvar veke halde det tradisjonsrike handverket i hevd. Torsdag 26. september åpnar dei for ein presentasjon av vevarbeid i mange ulike teknikkar på biblioteket på Dombås.

Publisert 17.09.2019

Elever fra Dovre- og Dombås skule kom godt kledd og med norske flagg, klare til å ta i mot Kronprinsparet som ankom parkeringsplassen ved Viewpoint Snøhetta. Mange forventningsfulle barn fikk også hilse på Kronprinsparet ved mottakelsen.

Publisert 16.09.2019

Kronprinsparet, H.K.H. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit, besøker Dovre kommune den 17. september 2019. Turen er lagt til Viewpoint Snøhetta på Hjerkinn.

Dovre kommune er Kronprinsparets første stopp på fylkesturen, som omfatter alle de seks kommunene i Nord-Gudbrandsdal.

Publisert 13.09.2019

Prosjekt Kongevegen over Dovrefjell ønsker alle velkommen til en historisk vandring på Kongevegen over Dovrefjell lørdag 21. september.

Publisert 11.09.2019

I haust er det 50 år sidan det fyrste kullet starta opp på den nye ungdomsskolen på Dombås i 1969.

112 elevar gjekk ut av ungdomsskolen våren 1972. Det var heile 5 parallelle klassar som starta opp saman med 18 lærarar.

Det er enno ikkje teke stilling til korleis ein vil feire 50-årsdagen.

Publisert 11.09.2019
Valgresultatet i Dovre kommune Kommunestyrevalget 2019 (PDF, 3 MB)

Publisert 10.09.2019

Mens andre forberedte seg til å avgi sin stemme i kommunevalget, brukte de utskremte fra Dovrehytter helgen, og stemmen sin, på å framsnakke Dovre som hyttedestinasjon og reisemål, på Hyttemessa på Hellerudsletta.

Publisert 10.09.2019

Faget er visuell kunst der elevene arbeider med ulike kunstneriske virkemidler som materialer, redskap og teknikker. Elevene har egne ideer om hva de ønsker å lage, og jobber målrettet med å få det resultatet de ønsker. Elevene utvikler sin uttrykksevne, formsans og kunstfaglige ferdigheter.

Publisert 09.09.2019

Her finner du informasjon om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg.

Publisert 03.09.2019

Det er uforutsette endringer i kostnader for levering av slam fra mobil avvanning. I tillegg er det et framførbart underskudd for septikrenovasjon. Dette gjør at det er nødvendig å regulere gebyrene for septikrenovasjon.