Søndag 23. juni er det igjen duket for Sankthansfeiring på Maihaugen. Dovre kommune er medarrangør i 2019.

Det er en lang tradisjon for at kommunene i Gudbrandsdalen er medarrangør på Maihaugen. Dovre var med sist i 1986 og i 2003. I tillegg var Dovre Husflidslag med i jubileumsåret 2012.

Kommunene inviterer lag og foreninger til kurs i bruk av Tilskuddsportalen onsdag 20. februar.

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Ung Kultur Møtes i Nord-Gudbrandsdal Otta kulturhus 15.- 16. februar. Meld deg på nå!

Vi starter opp med undervisning i trekkspill etter nyttår. Tilbudet er fra 4. trinn.

Kulturskolen er i gang med produksjon av årets juleforestilling.

Helle Hundevadt og Steinar Moldal tildeles kulturprisen 2018. Vi inviterer til kulturaften i Laftehallen på Hjerleid onsdag 28. november kl. 19.00

Steinar Moldal og Helle Hundevadt tildeles Dovre kommunes Kulturpris 2018.

Unge talenter er et tilbud til barn og ungdom i Gudbrandsdalen som har en sterk interesse og motivasjon for å utvikle seg innen musikk eller dans. Talentutviklingsprogrammet er ikke ment å erstatte tilbud som kulturskole, korps eller lignende tilbud, men komme i tillegg – for å gi ekstra inspirasjon til egenutvikling, gi elevene muligheten til å treffe likesinnede og motiveres av hverandre.

Er du mellom 15- 19 år og har lyst til å være med som ung arrangør i Norddalen?