For å stimulere til meir interesse, gir Spelemannsprosjektet 15 000 kroner til et stipend til fremje av folkemusikken i Dovre og Lesja.

Søndag 23. juni er det igjen duket for Sankthansfeiring på Maihaugen. Dovre kommune er medarrangør i 2019.

Det er en lang tradisjon for at kommunene i Gudbrandsdalen er medarrangør på Maihaugen. Dovre var med sist i 1986 og i 2003. I tillegg var Dovre Husflidslag med i jubileumsåret 2012.

Tilskuddsportalen- Portalen har tilgang til over 1500 tilskuddsordninger og er et verktøy for å finne tilskudd og støtte til gode prosjekter.

Ung Kultur Møtes i Nord-Gudbrandsdal Otta kulturhus 15.- 16. februar. Meld deg på nå!

Vi starter opp med undervisning i trekkspill etter nyttår. Tilbudet er fra 4. trinn.

Kulturskolen er i gang med produksjon av årets juleforestilling.

Helle Hundevadt og Steinar Moldal tildeles kulturprisen 2018. Vi inviterer til kulturaften i Laftehallen på Hjerleid onsdag 28. november kl. 19.00

Steinar Moldal og Helle Hundevadt tildeles Dovre kommunes Kulturpris 2018.

Unge talenter er et tilbud til barn og ungdom i Gudbrandsdalen som har en sterk interesse og motivasjon for å utvikle seg innen musikk eller dans. Talentutviklingsprogrammet er ikke ment å erstatte tilbud som kulturskole, korps eller lignende tilbud, men komme i tillegg – for å gi ekstra inspirasjon til egenutvikling, gi elevene muligheten til å treffe likesinnede og motiveres av hverandre.

Er du mellom 15- 19 år og har lyst til å være med som ung arrangør i Norddalen?