Video i kulturskolen- søknadsfrist 1. februar

Klikk for stort bildeEr du interessert i film og ønsker å lære deg mer om hvordan en lager og produserer film? Søk kulturskolens Video tilbud innen 1. februar.

Alder 7. trinn og eldre. ( 12- 19 år)

Årets prosjekt på Video i kulturskolen vil være å lage en dokumentar av innspillingen av årets kulturskole-cd. Det vil bestå av å filme en del av elevene mens de spiller inn i studio på Dombås og intervjue de. Her vil det brukes ett kamera og en elev vil få ansvaret for å styre mikrofon på stang.

I tillegg skal det lages musikkvideo av et kulturskoleband. Da vil vi få prøve oss på å filme med flere kamera samtidig, og redigere sammen filmen i såkalt multikamera-modus.

Filmene skal redigeres av elevene selv og lastes opp på Youtube.

Oppstart er planlagt første helg i mai, med opplæring i grunnlegende bruk av kamera og filmteknikk på lørdag 5. mai. Søndag 6. mai skal vi lage musikkvideo av bandet “Fireballs” fra Dombås, som også går i kulturskolen. Datoer for dokumentardelen av videokurset vil komme senere, men vil bli fordelt på de to følgende ukene i mai(uke 19/20). Nærmere datoer kommer når timeplanen for innspillingene er lagt.

Nærmere info om klokkeslett og oppmøte vil komme i ukene før oppstart!

Lærer på kurset er Mattis Sørum

Han kan treffes på mob 990 29 536 for evt spørsmål.

Søk plass på video tilbudet i kulturskolen ved å bruke elektronisk søknadsskjema Kulturskolen- søknad om inntak. Du vil få svar om plass innen kort tid etter fristen.