Samtykke for bruk av bilde, film og lyd av elever i kulturskolen.

Klikk for stort bildeEtter den nye personvernforordningen må vi ha samtykke for bruk av bilde, film og lyd av elever i kulturskolen. Vi har sendt ut et skjema til alle elever og foresatte som returneres til kulturskolen.

Klikk for stort bildeKulturskolen ønsker å synliggjøre sin aktivitet og virksomhet gjennom foto, film og lyd som en del av markedsføringa av tilbudene. Vi har ei facebook side for kulturskolen der vi ønsker å bruke bilde, film og lyd fra forestillinger, konserter eller i undervisningssituasjoner. I tillegg bruker vi materiell på heimesidene til kommunene, samt youtube og soundcloud for musikk. Vi bruker også brosjyrer og anna trykkmateriell.

Noen av våre aktiviteter  kan synliggjøres ved å utelate bilder av elevene som her fra Visuell karusell  lørdag 1. september,  der elevene var kreative med steiner. Men andre aktiviteter som dans, musikk og sceniske uttrykk er vanskelig å vise fram uten å få med personen som utøver i mediet. Vi håper å kunne fortsette å vise oss fram og markedsføre oss gjennom foto og film, og vil på forhånd takke for at dere hjelper oss med dette.

Samtykkeskjema sendes ut i uke 36 og må returneres til kulturskolen innen 21. september.

For meir info og spørsmål, kontakt rektor.