Kulturskolen med online privattimer i sang

Klikk for stort bildeOnline sangkurs Kristin Aafløy Opdan I situasjonen vi er i nå har de aller fleste fått hverdagen snudd på hodet. Savner du en fritidsaktivitet om dagen? Eller har du kanskje lyst å prøve noe helt nytt?

Sofie Huijs fra Dovre starter opp med online-privattimer i sang hos oss, og nå kan du som er mellom 10 og 15 år melde deg på!

Dette er et kurstilbud tilpasset den nye hverdagen, og undervisningen vil skje over Skype. Kurstilbudet går over fem uker med én privattime i uken.

Dette er et tilbud for alle som har lyst å synge, uansett bakgrunn og erfaring. Det vil være fokus på teknikk, formidling og ikke minst sangglede. Man kan selvfølgelig også komme med egne ønsker til ting man vil jobbe med.

Sofie Huijs gikk på musikklinja på Vinstra før hun studerte musikkvitenskap i Trondheim, og musikkteater i Oslo. Nå bor hun i Oslo og jobber aktivt som musikkteaterutøver, samt pedagog i sang og steppdans. Det siste året har hun turnert med barneteater og jobbet som danser i Allure Tap Company. Om dagen underviser Sofie flere andre sangelever over Skype, og dette har både hun og elever gode opplevelser med.

Nå gleder Sofie seg til å sette i gang med et tilbud hos oss, så da gjenstår det bare å melde seg på!

Tilbudet vil være online på tirsdager. Dere melder dere på fortløpende til rektor i kulturskolen på tlf. 910 00 414, eller epost anethe.kleven@dovre.kommune.no. Om dere har spørsmål til kurset ta kontakt!

Kurset har plass til 12 deltakere. Kursstart fra tirsdag 28. april. 

Kurset koster kr. 400,- for deltakere. For elever som allerede går i kulturskolen, er dette kostnadsfritt.