Matnyttige dagar i Lom!

 

 

Om du er kokk eller bonde, tradisjonell eller utradisjonell, reiselivsbedrift, utdanningsaktør eller politikar, eller berre glad i god norsk mat – velkomen til Lom!

Målet med denne konferansen er å skape begeistring og stoltheit på tvers av fagfelta, gi ny motivasjon og samtidig vera med å sikre rekrutteringa til matfaget, landbruket og reiselivet.
 

Konferansen Kokken, Bonden og Reiselivet varer frå lunsj til lunsj tysdag 13.november - onsdag 14. november, og har heile 17 foredragshaldarar på programmet.

Vi inviterer til erfaringsutveksling og inspirasjon i nasjonalparklandsbyen Lom.

Vi har laga eige arrangement på Opplæringskontoret Brimikjøken si facebookside

Lenk til program: https://brimikjoken.no/kokken-bonden-og-reiselivet

Påmelding direkte: https://www.deltager.no/kokken_bonden_og_reiselivet_2018