Bygdafolk utstilling på Dombås senter åpen fram til 30. mars.

Klikk for stort bilde Portrett utstilling på Dombås senter åpnet kl. 12.00 lørdag 23. mars.

Iguan Design har i dag åpnet sin portrettutstilling av Bygdafolk. 

Det var høytidelig åpning med klipping av snor og tale ved varaordfører i Dovre kommune Geir Arne Hageland.

Det var stemningsfull underholdning ved Dovrefjell Disharmoniske Selskab og DÅM v/ Kjell Marius Snipen. ca. 70 publikummere kom til åpningen.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

 

 

 

Prosjektet Bygdafolk er presentert gjennom en åpen nettside Bygdafolk.no som presenterer folk med tilknytning til Dovre. Prosjektet har en målsetting om å løfte fram Dovrebygda med portretter og presentasjon av folk i bygda. Det er ikke fokus på de som ofte er profilert, men å gjøre bygda kjent gjennom bredden av innbyggere.

Gjennom de siste to årene har Iguan Design portrettert seks vidt forskjellige dovringer, med foto og tekst på bygdafolk.no. 

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde  
 

 

 

Utstillingen finner du i andre etasje på Dombås Senter, ved siden av Apotek 1, og vil være åpen hver dag frem til og med lørdag 30. mars.

Bygdafolk er et enkeltstående prosjekt som baserer seg på frivillig innsats fra de portretterte og de som lager portrettene.
Inngang på utstillingen vil være gratis. Samtidig håper vi at Bygdafolk-prosjektet appellerer og engasjerer slik at publikum gjerne vil se flere dovrefjæs i fremtiden! Vi er derfor evig takknemlige for støtte via Vipps: 543591*

Hjertelig velkommen ønskes av
Svein Rune Berg (fotograf) og Bjørnhild Vigerust (tekstforfatter).