Publisert 17.09.2020

16. september 2020 er en milepæl i den lange historien om Dovrefjell. Da ble avslutningen av ryddearbeidet i Hjerkinn skytefelt markert med 2 ministre og mange prominente gjester til stede.

Publisert 17.09.2020

Midler til arrangementsutvikling innen idrett og friluftsliv for 2021, med søknadsfrist 1. nov. 2020.

Publisert 14.09.2020

Her finner du informasjon om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg.

Publisert 14.09.2020

Teater Grimsborken presenterer "Eventyret om pannekaka".

Møt kone krone, gamlefar, sju skrikerunger, mann brann, høne pøne, hane pane, ande vande, gåse våse, gasse vasse og gylte grisesylte der de alle prøver å ta kål på pannekaka!
Forestillingen er en gjendiktning av et eventyr av Asbjørnsen og Moe. I denne versjonen foregår alt på rampete rim, og fremføres som fysisk fortellerteater.

Av og med: Peder Opstad
Passer for: Barn fra 3 år og oppover.
For å ivareta smittevern må alle melde seg på i forkant. Dette gjøres ved å sende navn og kontaktinformasjon på e-post til folkebiblioteket@dovre.kommune.no innen torsdag 8.10.

Mandag 12. oktober kl. 17.30.

Publisert 14.09.2020

Anita Killi og Anne Marie Aa kjem til Dovre bibliotek for å vise og fortelje korleis dei jobba med Killi´s siste animasjonsfilm "Mor visste ingenting». Filmen er ca 12 minutt og tok om lag 2 år å lage.

Trollfilm er eit lite, men stort filmstudio midt i Dovre, som helst jobbar med filmar med vanskeleg tematikk. Denne gongen om depresjon blant unge.

Dei har óg med ei lita mini-utstilling med bl.a. ørsmå rekvisittar som dei laga til filmen; håndlaga modellar i papir og naturmateriale.

16. november kl. 19.

Publisert 14.09.2020

Jusstudenter fra UiO og UiT  har laget en stor ressursside om eiendom- og boligrelaterte emner.
Formålet er å bidra med rettsavklaring for vanlige folk innen de mest sentrale temaene, slik som for eksempel husleieforhold, og har hatt fokus på å utarbeide avklarende og pedagogisk innhold som er enkelt å forstå for innbyggerne. Foreløpig har de skrevet over 250 artikler. De forsøker å lage innholdet fra et forbrukerperspektiv.

Publisert 14.09.2020

Sommeren 2019 deltok Tatjana Breda-Gulbrandsen og Geir Arne Hageland på en helt spesiell rotur fra Grimstad til Oslo.
Tatjana og Geir Arne inviterer deg med på en visuell opplevelse, med historier og refleksjoner fra den viktige roturen med Stine Sofies Stiftelse. Bli med på tokt for en god barndom.

Publisert 11.09.2020

Vi inviterer til høgtslesingsstund ved novembermørkrets frambrudd. Høyr utdrag frå "Arr" av islendingen Audur Ava Olafsdottir.

Publisert 05.09.2020

Et kurs for deg som ønsker å skrive slektshistorie eller om ditt eget liv.

Publisert 01.09.2020

Omsorgsleilighet nr. 1, 9, 10 og 13 i Furukroken.  Har 1 soverom i tillegg til stue m/kjøkkenkrok, bad og en bod.  Husleien er fra kr 3.880,- til 4.270,- inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.

2 trygdeboliger ved Fredheim.  Kr 4.170,- pr. mnd. inkl. kommunale avgifter ekskl. strøm.

Vi har ledig Eidefossbygget leilighet nord.  Kr 4.490,- inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.

Vi har ledig et hus, Dombvang, Brekkevegen 2.  Kr 4.970,- pr. mnd. ekskl. strøm og kommunale avgifter.

Vi har ledig en hybel inne på Fredheim.  Kr 2.790,- pluss alle måltider kr 4.450,- pr. mnd.

Vi har tildelingsrett til 1 leilighet tilhørende Locus Eiendom AS i Røsslyngvn. 3c.
Leiligheten kan tildeles ungdom og vanskeligstilte på boligmarkedet. Leilighetene er på 45 kvm.
Leieprisen er kr 6.500,- pr. mnd inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.
Leieprisen inkluderer grunnpakke internett og TV fra Eidsiva/Get, samt kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin.

Søknad sendes Dovre kommune, Boligkonsulenten, Fredheim omsorgssenter, Hjerleidsveg 18, 2662 Dovre, innen 27. september. (wenche.haugom@dovre.kommune.no