Publisert 18.10.2019

Kokepåbud for vann i leveringsområde Dovre er oppheva, i dag fredag 18.10.2019 kl 12.50.

Publisert 18.10.2019

Lansering av "En liten bok om jul" av Mette Vårdal.

Dovre folkebibliotek 9. desember kl. 18.00.

Publisert 14.10.2019

695 elever
47 lærere
21 studenter
Dette er tallet for besøk på Dombås Fjellskole i høst. Det er nye og gamle gjester som bidrar til at tallet blir så høyt, og det ser ut til at den positive utviklinga fortsetter.
Leirskole har nå blitt lovfestet og heldigvis har nå alle grunnskoleelever i Norge rett til et leirskoletilbud i løpet av sitt 10-årige skoleløp, hurra! Dette er verdifulle arbeidsplasser for oss på Fjellskolen, og vi er stolte over å kunne ta med elever hver uke til det beste av Norge!

Publisert 14.10.2019

Måndag 7. oktober vart matematikkparken Oktaspace i skolegarden til Dovre skule høgtideleg opna.
Alle skolebarna, lærarane og nokre foreldre var med da rektor klipte snora. Oktaspace er utvikla av matematikarane Gerd Åsta Bones og Mike Naylor, som også var til stades.

Publisert 09.10.2019

Vaksineringsdager  fredag 11 oktober 9-15 og Tirsdag 15 oktober 08.30-15.00
Disse dagen vil Laboratoriet være stengt.

(Henvend deg i skranken)

150 ,- for dem som har frikort og 206,- for de andre.

Publisert 07.10.2019

Mange møtte opp ved åpningen av den nye tur- og sykkelveien i Vardamorkje, mellom Skogsætrin og Høvringen.

Publisert 20.09.2019

Besøk av kronprinsparet
Denne veka var Dovre skule på Hjerkinn i samband med Kronprinsparets fylkesbesøk i Oppland. Elevane gjekk opp til Snøhetta Viewpoint saman med Kronprinsparet. Medan vi åt nista kom dei bort til oss, og vi fekk både snakka med dei og spandert mykje sjokolade. Dette vart ein dag vi seint vil gløyme. Fleire av elevane våre vart intervjua og svara godt for seg i fleire nyheitskanalar. Intervjuet med Ida Brenden frå 4. klasse har til no nesten 25 000 visningar på Facebook. Dette er flott reklame for den vakre bygda vår. Intervjuet med Ida og dei andre frå skulen kan du sjå, høyre og lese ved å klikke på lenkene under.

Publisert 19.09.2019

I år er det 40 år sidan Dombås Husmorlag starta vevkurs i kjellaren i den nye barnehagen som Husmorlaget bygde og dreiv på Dombås. I alle desse åra har flittige vevarar kvar veke halde det tradisjonsrike handverket i hevd. Torsdag 26. september åpnar dei for ein presentasjon av vevarbeid i mange ulike teknikkar på biblioteket på Dombås.

Publisert 17.09.2019

Elever fra Dovre- og Dombås skule kom godt kledd og med norske flagg, klare til å ta i mot Kronprinsparet som ankom parkeringsplassen ved Viewpoint Snøhetta. Mange forventningsfulle barn fikk også hilse på Kronprinsparet ved mottakelsen.

Publisert 16.09.2019

Kronprinsparet, H.K.H. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit, besøker Dovre kommune den 17. september 2019. Turen er lagt til Viewpoint Snøhetta på Hjerkinn.

Dovre kommune er Kronprinsparets første stopp på fylkesturen, som omfatter alle de seks kommunene i Nord-Gudbrandsdal.