Publisert 30.07.2021

Kommunar skaffar årleg varer og tenester for ein betydeleg sum og som innkjøparar er dei ansvarlege for at dette går føre seg på ein god måte. Derfor har kommunane Sel, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom og Vågå etablert eit felles innkjøpskontor. Innkjøpskontoret er organisert som eit administrativt vertskommunesamarbeid og tenestestad er Vågå kommune.

Publisert 28.07.2021

Dombås IL vil sammen med Norges Volleyballforbund slå et slag for sandvolleyball i sommer.
Volleyballforbundet er på rundreise og informerer om hva sandvolleyball er for noe og informere om regelverk rundt spillet.

Sandasol turplakat (PDF, 778 kB)

Publisert 27.07.2021

Den landsdekkende friskolen på Hjerleid, Dovre har noen ledige plasser for håndverksinteresserte voksne!

Skolen starter i høst et helt nytt utdanningstilbud: vg2 Søm og tekstilhåndverk, der er det ledig plass for den som vil lære å veve, sy, brodere, spinne ull, garve skinn m.m.

Det er også ledige plasser på vg2 Overflateteknikk/Malerfaget. For den som vil lage maling sjøl, lære dekormaling og bruke naturlige og tradisjonelle materialer, er denne utdanningen noe å satse på. Og malerbransjen trenger fagfolk.

Og er det en eller to som drømmer om å lære å smi, så er det et par plasser på smedlinja, vg2 Smed.

Publisert 19.07.2021

Står du i manntallet?
For å kunne stemme ved høstens Stortingsvalg må du stå i manntallet. Les mer om stemmerett og manntallet her.

Du kan se om du står i manntallet som er lagt ut til ettersyn på Biblioteket Dombås og kommunehuset Båtsto.

Hvis du har flyttet til en annen kommune og folkeregisteret ikke har fått melding innen 30. juni, står du fortsatt i manntallet i kommunen du flyttet fra. Da kan du enten forhåndsstemme eller stemme på valdagen i kommunen du står manntallsført.

I år blir valgkortene sendt ut elektronisk til de fleste i alle kommuner. Du finner det i din digitale postkasse. På valgkortet står det hvilken kommune du er manntallsført, hvilken krets du hører til og hvilke åpningstider kretsen har. Husk å laste ned valgkortet på telefonen og ta det med deg når du skal stemme. Du trenger ikke å skrive det ut. Har du spørsmål, ta kontakt med kommunen.

Hvis navnet ditt ikke står i manntallet for stortingsvalget, eller du mener det er andre feil i listene, kan du klage. Klagen skal være skriftlig og den skal grunngis. Send klagen til valgstyret i kommunen.

Send klage over feil i manntallet til:

Valgstyret i Dovre kommune
Kongsvegen 4
2662 Dovre

eller til

postmottak@dovre.kommune.no

Publisert 16.07.2021

I medhold av plan- og bygningslovens §17-4 kunngjøres oppstart – reforhandling av utbyggingsavtale knyttet til

Reguleringsplan for Mysusmørbakken masseuttak

Publisert 09.07.2021

Kommunehuset vil holde stengt i uke 28, 12.7 - 19.7. grunnet ferieavvikling.

Henvendelser rettes til sentralbordet tlf.: 61 24 20 00.

Publisert 24.06.2021

Grimsdalsdagene 2021 byr på mange aktiviteter og opplevelser for innbyggere og tilreisende.

Publisert 24.06.2021

Gjenklang utstillingen holder åpent i sommer. Se plakat og info ang åpningstider.

Publisert 15.06.2021

Sommeren 2020 vedtok kommunestyret i Dovre kommune å utnevne en tverrpolitisk arbeidsgruppe som skulle se på hva kommunen kan gjøre for å tilrettelegge og stimulere for næringsutvikling.

Publisert 09.06.2021

Utstillingsåpning i Jøndalsbygget ved Hjerleid.