Publisert 19.08.2019

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen har besluttet å utsette rivingen av seterbygningene i Vesllie på Hjerkinn.

Publisert 19.08.2019

Måndag 19. august var ein stor dag for dei til saman 16 førsteklassingane i Dovre kommune.

Publisert 16.08.2019

Skolene og barnehagene i Dovre har de siste dagene fått faglig påfyll.

Vi har hatt besøk av Emilie Kinge (bilde) og Rita Jacqueline, to fantastiske foredragsholdere.

Vi føler oss nå bedre rustet til å ta imot barn i skole og barnehage.

Vi vil med dette ønske nye og gamle barn velkommen til et nytt år i skolene og barnehagene i Dovre kommune.

Publisert 14.08.2019

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Om to uker starter ungene på skolen igjen og vi i ønsker at flest mulig skal gå og sykle, sier David Tofthagen i Trygg Trafikk Oppland

Høye, tette hekker ved avkjørsler eller store greiner som henger ut i veikryss gjør det svært uoversiktlig for både bilister, syklister og gående. Dette er en økende utfordring nå i sommermånedene.

Tilsvarende må både kommunen og Statens vegvesen «finne fram igjen» trafikkskiltene sine langs veiene som i mange tilfeller har blitt tildekket av vegetasjon i løpet av de siste månedene.

Publisert 13.08.2019

Lørdag arrangeres årets siste "Dovrelæven", med konserter og markedsdag i Minneparken.

Publisert 13.08.2019

Det er uforutsette endringer i kostnader for levering av slam fra mobil avvanning. I tillegg er det et framførbart underskudd for septikrenovasjon. Dette gjør at det er nødvendig å regulere gebyrene for septikrenovasjon.

Publisert 13.08.2019

Forhåndsstemmegivning til kommunestyre- og fylkestingsvalget startet 12. august og varer frem til 6. september.

Publisert 06.08.2019

Handverksskolen på Hjerleid, er en videregående skole i tradisjonshåndverksfag Skolen kan ta inn voksne elever fra hele landet i tillegg til ungdom.
Nå har de unge fått plass, så nå er det ledig plass for voksne som allerede er ferdige med videregående skole. Skolestart 21.august, men mulig å begynne i løpet av september.
Alle skoletilbudene vektlegger praktisk arbeid på verkstedet:
Møbelsnekkerfaget og treskjærerfaget (Vg2 Design og trearbeid), Smedfaget (Vg2 Smed), Tømrerfaget med lafting (Vg2 Byggteknikk).

Publisert 26.07.2019

3. august er det 50 år sidan Eysteinkyrkja vart vigsla. Dovre kyrkjelege råd inviterer til jubileumsfeiring 31. juli - 4. august.

Publisert 28.06.2019

Sjogg Event i samarbeid med Dovre Ungdomsråd og UKM Nord- Gudbrandsdal gjennomførte et flott arrangement i Minneparken på Dombås 22. juni.