Dombås Fjellskole

Dovre kommune driver Dombås Fjellskole (leirskole) i samarbeid med Trolltun Gjestegård AS og Norske Vandrerhjem region Øst. Fjellskolen er medlem av Norsk Leirskoleforening ( NLF) og driver i samsvar med foreningens retningslinjer.

Dombås fjellskole holder til på Trolltun Gjestegård på Dombås. Oppholdet byr på enestående opplevelsesmuligheter og et terreng som passer alle. Det er lett adkomst til fjellet både sommer og vinter. Større områder i nærheten av Dombås er vernet eller fredet natur, som Fokstumyra naturreservat, Dovrefjell nasjonalpark og Rondane nasjonalpark. Disse områdene blir brukt i undervisningssammenheng.

Skolen har som mål å øke elevenes selvstendighet og sosiale tilpasningsevne, samt gi et godt pedagogisk undervisningsopplegg i spennende natur.
 

Målgruppe

Dombås Fjellskole driver leirskole på helårsbasis og kan tilby kursopplegg både for grunnskolens elever og for andre aldersgrupper. Lengden på oppholdet kan reguleres etter ønske, men har vanligvis et omfang av 5 dager med 4 overnattinger - mandag til fredag.

 

Besøk Dombås Fjellskole på deres nye hjemmeside www.fjellskole.no, og les om aktivitetene Fjellskolen tilbyr.

Kontakt

Ole Dagfinn Brenna
Rektor Dombås Fjellskole
Telefon 61 24 09 60
Mobil 924 41 635

Adresse

Besøksadresse: Skitrekkvegen 18, 2660 Dombås

Følg gjerne Fjellskolen på Facebook

Telefon: 61 24 09 60
Fax: 61 24 13 33
Mobiltelefon: 92 44 16 35
E-post: post@fjellskole.no