Dombås Fjellskole

Velkommen til leirskolen i hjertet av Norge, med enestående opplevelser for alle i storslått natur!

Dombås fjellskole holder til på Trolltun Gjestegård på Dombås. Oppholdet byr på enestående opplevelsesmuligheter og et terreng som passer alle. Det er lett adkomst til fjellet både sommer og vinter. Større områder i nærheten av Dombås er vernet eller fredet natur, som Fokstumyra naturreservat, Dovrefjell nasjonalpark og Rondane nasjonalpark. Disse områdene blir brukt i undervisningssammenheng.

 

Målgruppe

Dombås Fjellskole driver leirskole på helårsbasis og kan tilby kursopplegg både for grunnskolens elever og for andre aldersgrupper. Lengden på oppholdet kan reguleres etter ønske, men har vanligvis et omfang av 5 dager med 4 overnattinger - mandag til fredag.

Skolen har som mål å øke elevenes selvstendighet og sosiale tilpasningsevne, samt gi et godt pedagogisk undervisningsopplegg i spennende natur.

 

Dovre kommune driver leirskolen Dombås Fjellskole i samarbeid med Trolltun Gjestegård AS og Norske Vandrerhjem region Øst. Fjellskolen er medlem av Norsk Leirskoleforening (NLF) og driver i samsvar med foreningens retningslinjer.

Kontakt

Ole Dagfinn Brenna
Rektor Dombås Fjellskole
Telefon 61 24 09 60
Mobil 924 41 635

Adresse

Besøksadresse: Skitrekkvegen 18, 2660 Dombås

Følg gjerne Fjellskolen på Facebook

Telefon: 61 24 09 60
Fax: 61 24 13 33
Mobiltelefon: 92 44 16 35
E-post: post@fjellskole.no