Velkommen til Frivilligsentralen

Dovre Frivilligsentral Furukroken er en naturlig møteplass hvor du kan benytte deg av mange aktiviteter og frivillige.

Dovre Frivilligsentral Furukroken skal bidra til å styrke den frivillige innsatsen, og være et kontaktpunkt mellom de som ønsker å yte en frivillig innsats i nærmiljøet og de som ønsker å motta en slik innsats.

Furukroken er alles hus

Dovre Frivilligsentral ligger på Furukroken på Dombås. Her skapes en naturlig møteplass for alle i bygda; alle aldersgrupper og kulturer, de som ønsker å hjelpe til og de som har behov for hjelp, de som vil delta i sosialt fellesskap og gjøre noe sammen med andre.

Aktivitetsnivået er stort både i og utenfor Furukrokens lokaler, og her vil du finne noe for enhver smak! Du kan prøve bowling, seniorsurf og bingo, og om sommeren kan du benytte deg av den elektriske sykkelen vår Furusprinten, eller prøve minigolf og boccia. Den nyrenoverte kjelleren på Furukroken har egen inngang, og her finner du baksterom, hobbyrom og snekkerbod til disposisjon når du måtte ønske. Eller kanskje du bare ønsker å drikke en god kopp kaffe sammen med en venn, mens dere leser avisen? Furukroken har rom for alt og alle!

Lønnen er gleden over å bruke seg selv

Det trengs til enhver tid flere frivillige som som vil være med å engasjere seg i lokalmiljøet sitt. Furukroken er et sted hvor gleder over å bruke seg selv er den betalingen du får. Så dersom du har litt tid til overs og gjerne vil gjøre noe for deg selv og andre, har en interesse du vil dele med andre eller kanskje har et forslag til en ny aktivitet, vil Furukroken gjerne komme i kontakt med deg. Se kontaktinformasjon under (mobil og nettbrett) eller til høyre (PC).

Se også nettsiden til Norges frivilligsentraler

 

Film om frivillig arbeid i Dovre og Gudbrandsdalen:

 

Artikkelliste

Kontakt

Anett Haugen
Daglig leder Frivilligsentralen
Telefon 908 39 673
Linda Berntsen
Daglig leder Frivilligsentralen
Telefon 993 55 996

Adresse

Besøksadresse: Furukroken, Kyrkjevegen 11, 2660 Dombås

Besøk oss på vår hjemmeside

Følg gjerne Frivilligsentralen på Facebook