Tur- og sykkelveien på Skogsætrin åpnet

Klikk for stort bildeÅpning av sykkelvei på Skogsætrin Steinar Tolf Jacobsen Mange møtte opp ved åpningen av den nye tur- og sykkelveien i Vardamorkje, mellom Skogsætrin og Høvringen.

Sist fredag ble den nye tur- og sykkelveien som forbinder Skogsætrin og Høvringen offisielt åpnet etter to års iherdig innsats. Det var ordfører Oddny Garmo som fikk æren av å klippe snora. Det som tidligere var en sti med mye stein og våte myrstrekninger, blir nå en flott tur- og sykkelvei om sommeren, og en langt bedre skiløype om vinteren, siden løypemaskinen nå kan kjøre hele strekningen. 

Det er Skogsætrin Velforening som har vært initiativtaker til opprustingen av traseen gjennom Vardamorkje. Under åpningstalen rettet prosjektleder Ellen Eckhoff Planke en stor takk til alle de som hadde bidratt økonomisk til tiltaket, og ikke minst takket hun de frivillige som hadde lagt ned mer enn 650 dugnadstimer. Hun fremhevet også det gode samarbeidet med Dovre og Sel kommuner, Statens Naturoppsyn og Fjellstyret, villreinnemda og nasjonalparkstyret, samt Miljødirektoratet og Fylkesmannen. 

Kontakt

Steinar Tolf Jacobsen
Næringskonsulent
Telefon 61 24 21 00
Mobil 970 77 039