Dette er en ordning for ungdom mellom 15 og 22 år.

For å stimulere til meir interesse, gir Spelemannsprosjektet 15 000 kroner til et stipend til fremje av folkemusikken i Dovre og Lesja.

Søndag 23. juni er det igjen duket for Sankthansfeiring på Maihaugen. Dovre kommune er medarrangør i 2019.

Det er en lang tradisjon for at kommunene i Gudbrandsdalen er medarrangør på Maihaugen. Dovre var med sist i 1986 og i 2003. I tillegg var Dovre Husflidslag med i jubileumsåret 2012.

Kommunene inviterer lag og foreninger til kurs i bruk av Tilskuddsportalen onsdag 20. februar.

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Ung Kultur Møtes i Nord-Gudbrandsdal Otta kulturhus 15.- 16. februar. Meld deg på nå!

Vi starter opp med undervisning i trekkspill etter nyttår. Tilbudet er fra 4. trinn.

Kulturskolen er i gang med produksjon av årets juleforestilling.

Helle Hundevadt og Steinar Moldal tildeles kulturprisen 2018. Vi inviterer til kulturaften i Laftehallen på Hjerleid onsdag 28. november kl. 19.00

Steinar Moldal og Helle Hundevadt tildeles Dovre kommunes Kulturpris 2018.