logo

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

UKM norddalen 2018 1

Ung Kultur Møtes i Nord-Gudbrandsdal Otta kulturhus 15.- 16. februar. Meld deg på nå!

Vi starter opp med undervisning i trekkspill etter nyttår. Tilbudet er fra 4. trinn.

Visuell karusell 1

Kulturskolen er i gang med produksjon av årets juleforestilling.

Helle og Steinar

Helle Hundevadt og Steinar Moldal tildeles kulturprisen 2018. Vi inviterer til kulturaften i Laftehallen på Hjerleid onsdag 28. november kl. 19.00

Kulturprisen 2018 1

Steinar Moldal og Helle Hundevadt tildeles Dovre kommunes Kulturpris 2018.

dans

Unge talenter er et tilbud til barn og ungdom i Gudbrandsdalen som har en sterk interesse og motivasjon for å utvikle seg innen musikk eller dans. Talentutviklingsprogrammet er ikke ment å erstatte tilbud som kulturskole, korps eller lignende tilbud, men komme i tillegg – for å gi ekstra inspirasjon til egenutvikling, gi elevene muligheten til å treffe likesinnede og motiveres av hverandre.

UKM norddalen 2018 1

Er du mellom 15- 19 år og har lyst til å være med som ung arrangør i Norddalen?

Her finner du informasjon om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg.

Logo NPM

Fredag 14. september er det igjen klart for Natt på museet!