Ledige boliger i Dovre kommune.

Det er ledig en trygdebolig ved Fredheim omsorgssenter, Dovre, 2 leiligheter i Furukroken på Dombås, Eidefossbygget leilighet sør og Røsslyngvegen nr. 5C, Dombås.

Trygdeboligen ved Fredheim – Husleie kr 4.170,- pr. mnd.
Leilighet 9 i Furukroken – Husleie kr 3.880,- pr. mnd.
Leilighet 13 i Furukroken – Husleie kr 4.270,- pr. mnd.
Alle leilighetene er ekskl. strøm inkl. kommunale avgifter.

Leilighetene kan tildeles personer som på grunn av alder, funksjonsnedsetting eller sykdom har spesielt behov for tilrettelagt bolig.

Eidefossbygget leilighet sør kr 5.470,- pr. mnd. ekskl. strøm inkl. kommunale avgifter.

Vi har tildelingsrett til 1 leilighet tilhørende Locus Eiendom AS i Røsslyngvn. 5c.  Leiligheten kan tildeles ungdom og vanskeligstilte på boligmarkedet. Leilighetene er på 45 kvm. Leieprisen er kr 6.500,- pr. mnd inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.  Leieprisen inkluderer grunnpakke internett og TV fra Eidsiva/Get, samt kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin.

Elektronisk søknadsskjema på www.dovre.kommune.no. Du kan også benytte manuelt søknadsskjema som du kan få ved å henvende deg til Fredheim omsorgssenter eller et annet kommunalt kontor.

Manuell søknad sendes til Boligkontoret, Fredheim omsorgssenter, 2662 Dovre. Søknadsfristen settes til 28.01.19..