AVLYST N-Games

fredag 26. mars 2021, 17.00 - 19.00

Informasjon

Klikk for stort bilde

Blue Elite eSport og biblioteka i Nord-Gudbrandsdalen presenterer N-Games, ei Rocket League-turnering med 24 arrangement og ei storstilt finale i Otta Kulturhus Juni 2021. Under finalehelga blir det sluttspel i Rocket Leauge og mindre turneringar i andre spel.

Kjem du på fyrste eller andre plass u nder eit av Rocket Leauge-arrangementa, er du direkte vidare til finalehelga. Men du kan fortsatt delta på så mange arrangement du ynsker, og samle premiar!

Nytt av året er at fyrste, andre og tredje plass vinn ein spesialmynt frå Blue Elite eSports og N-Games. Den som har samla flest mynter etter alle arrangementa vil mota ein egen premie under finalehelga.

Vi har styrka reinhald under arrangementa, og vi ber alle ha forståing for at det kan ta litt tid mellom kampar da vi må desinfisere utstyret spelarane bruker for kvar gong.

N-Games er eit gratis arrangement for barn og unge i heile Nord-Gudrbrandsdal. Vi avheld fire arrangement i kvar av Norddalskommunene så sjekk ut vår facebookside for å halde deg oppdatert på når vi er nær deg.

Sted

Dovre folkebibliotek
Sentralplassen 3C,  2660 Dombås

URL: https://www.facebook.com/dovre.folkebibliotek

Kontakt

Dovre folkebibliotek
Sentralplassen 3C,  2660 Dombås

Tlf.: 61242690

(post): folkebiblioteket@dovre.kommune.no

URL: https://www.facebook.com/dovre.folkebibliotek

Signe Thoresen Rolstad
Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk