Avlyst! Grunnet koronavirus. Kino Dovre Samfunnshus - "Fremad"

tirsdag 31. mars 2020, 18.00 - 19.30

Informasjon

Klikk for stort bilde  Fremad tar oss med på en begivenhetsrik og farefull reise gjennom en magisk verden sammen med alvebrødrene Iver og Balder.

De to tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner. På Ivers 16-års dag får brødrene en felles gave fra faren som gikk bort før Iver ble født; en tryllestav og en formel som kan bringe faren til i live igjen for én dag. For å lykkes i å trylle fram faren igjen, må guttene legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk. Fremad er en hjertevarm, rørende og morsom originalhistorie fra Disney Pixar. Regissert av Dan Scanlon og produsert av Kori Rae, teamet bak Monsteruniversitetet. Fremad kan du se på kino over hele landet fra 6. mars 2020.

 

Regi: Dan Scanlon
Språk:
Produksjonsår: 2020
Skuespillere: Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus
Sjanger: Eventyr /Animasjon /Familiefilm /Barnefilm /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1t. 42min.
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år.
Denne filmen inneholder flere dramatiske scener med kortvarige nifse elementer. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers med humoristiske innslag, får filmen 6-årsgrense.

Pris voksen: 90

Aldersgrense: 6

Nettside for filminformasjon

Sted

Dovre Samfunnshus
 

Kontakt

Bygdekinoen
Dovre Samfunnshus,   

URL: http://www.bygdekinoen.no/template/ShowCinema.jsp?TheaterID=178

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk