Påskeaften på Trolltun

lørdag 11. april 2020 21:00 - søndag 12. april 2020 02:00

Informasjon

Vi inviterer til en levende påskekveld med live musikk som rører både sjelen og dansefoten. Kveldens artister er Synne Vo, Martine Haugen og Kadada. En afterski som passer både for deg som har vært i bakken.. og ikke

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--Synne Vo--
Med sin livlige blend av organiske og elektroniske elementer rundt store refreng og fengende hook, inspirert av artister som Veronica Maggio, Estraden og Sondre Justad, er Synne Vo et friskt tilskudd til det norske musikklandskapet.

Gjennom året som har gått har Synne jobbet med å videreutvikle soundet sitt, for å finne nøyaktig sin greie. Året har resultert i det som blir Synne sin debut- EP.

--Kadada--
Kadada er et nyoppstartet indierock band med røtter i Oslo. Bandet svever mellom rock og poplandskapet med fengende melodier og lekende gitarriff. Kadada består av Håkon Vadet på gitar og Patrick på trommer, Torstein Nystrøm på bass og Zueva på vokal. I påsken stiller de med en god miks av sine favoritt coverlåter og egne komposisjoner.

--Martine Haugen--
20 år gamle Martine Haugen er en gitarist og vokalist fra Dombås i Gudbrandsdalen, som i løpet av sin karriere som musiker har spilt på både store og små scener rundt om i Norge. Siden 2014 har hun blant annet spilt på et utvalg festivaler med Johnny Cash-tributebandet Get Rhythm, og hun har også vært med på å danne countrybandet Gone North med en gjeng kompiser fra Høgskolen i Innlandet. I tillegg til å spille coverlåter har Martine også et repertoar av egenskrevne låter, som holder seg henholdsvis innenfor country- og singer-songwritersjangeren


18 år
CC: 250,-

Sted

Trolltun
 

URL: http://www.trolltun.no

Kontakt

Trolltun Gjestegård
 

URL: https://www.trolltun.no/

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk