Fangstminnepark_banner3.jpg
Viewpoint SNØHETTA:
viewpoint SNØHETTA åpnet for sesongen den 3. juni, og vi holder bygget åpent fram til slutten av oktober (såframt det ikke kommer mye snø før den tid). 
NB: på grunn av Forsvarets ryddeaktivitet blir bygget og stien opp til Tverrfjellet/viewpoint delvis stengt i uke 25 og 26 av sikkerhetsmessige årsaker. Området blir stengt på dagtid fra kl. 7.00 til 20.30 mandag tom fredag i uke 25, og mandag tom onsdag i uke 26. Bygget og området blir tilgjengelig på kveldstid, så snart Forsvaret har avsluttet ryddeaktiviteten, dog senest kl. 20.30. Forsvaret vil ha vaktpost på parkeringsplassen når området er stengt.
 
I likhet med foregående år har vi ansatt en naturveileder som skal ha base på viewpoint SNØHETTA i sommer. 
Fra 9. juli og ut august blir naturveilederen stort sett til stede i bygget på dagtid onsdag-søndag, og mer sporadisk tilstede i september. 
Vi har ikke planlagt noen konserter i år.
 
Fangstminneparken:
Fangstminneparken er åpen. Her får den besøkende et innblikk i hvordan fangst og ferdsel foregikk i tidligere tider. Stien starter like utenfor kontorbygget vårt, området er ubemannet og åpent døgnet rundt. http://nvs.villrein.no/besokssenter-villrein/ 
 
Skyttelbuss til Snøheim:
Skyttelbussen til Snøheim starter opp fredag 24. juni, og vil ha 5 avganger daglig til og med søndag 9. oktober. Billettpris er som i fjor, 60 kr/veg. Barn under 6 år: gratis. 
Se nettsida vår http://nvs.villrein.no/snheimbussen/ for mer informasjon om rutetider og billettpriser. 
Det er Villreinsenteret, i nært samarbeid med Fylkesmannen i Oppland, som er ansvarlig for drift av skyttelbussen ut 2017.
 

 

 
  • TelefonBilde 61 24 21 00
  • FaksBilde 61 24 21 01
  • PostboksBildeKongsvegen 4
  • PostboksBilde Båtsto, 2662 Dovre
  • Org.nr: 939 849 831
  • Åpningstid: 08:00-15:45 (15.15)
Login for redigering
Login for redigering