Mange på frokostmøte for næringslivet i Dovre

Rundtom 3 - Klikk for stort bilde Rundt 40 personer fra lokale bedrifter, Nav og kommunen stilte på frokostmøtet på Dovre ungdomsskole onsdag 7. februar.

Paul Ulheim fra Snøhettagruppen orienterte om utviklingen i sin virksomhet fra den spede begynnelsen som ansatt i et lokalt regnskapsfirma i 1988, til i dag der gruppen består av 10 ulike selskaper, 60 medarbeidere, deriblant 33 autoriserte regnskapsførere.

Sammen med 3 andre bedrifter fra Dovre, Dombås Hotell AS, Dovreskifer AS og Dovrebygg AS, var Snøhettagruppen Gasellebedrift i 2017. Les mer om kåringen i Dagens Næringsliv.

Ved siden av å orientere om utviklingen i sin bedrift, brukte Ulheim sine erfaringer til å fokusere på det å skape vekst i egen virksomhet, viktige faktorer som gir suksess i en vekstprosess, samt styret som viktig ressurs i bedriftene, ikke minst i utviklingsprosesser.

Dovre kommune og Nav, som sammen stod for arrangementet, orienterte også. Nav Lesja og Nav Dovre er nå sammenslått i Nav Lesja-Dovre, med lokalisering i eksisterende lokaler i Dombås senter, 3. etg.