Ledige tilrettelagte boliger i Dovre

Omsorgsleilighet nr. 9 på Furukroken på 45 m2.  Har 1 soverom i tillegg til stue m/kjøkkenkrok, bad og en bod. Husleien er kr 3.825,- inkl. kommunale avgifter, ekskl. strøm.

Det er ledig 2 omsorgsleiligheter Granly, ved Fredheim.  Har 1 soverom i tillegg til stue m/kjøkkenkrok, bad og en bod.  Husleien er kr 5.490,- inkl. strøm og kommunale avgifter.

Vi har for utleie 3 kommunalt disponerte leiligheter tilhørende Locus Eiendom AS.   Leilighetene kan tildeles ungdom og vanskeligstilte på boligmarkedet. Leilighetene er på 45 kvm. Leieprisen er kr 6.500,- pr. mnd ekskl. strøm.  Leieprisen inkluderer grunnpakke internett og TV fra Eidsiva/Get, samt kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin.

Søknad sendes Dovre kommune, Fredheim omsorgssenter, Hjerleidsveg 18, 2662 Dovre, innen 26. februar.